Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο:
http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/113
DC πεδίο | Τιμή | Γλώσσα |
---|---|---|
dc.contributor.author | Κροκίδα, Μ. Κ. | el_GR |
dc.contributor.author | Φουντουκίδης, Ευάγγελος | el_GR |
dc.contributor.author | Μαρουλής, Ζ. Β. | el_GR |
dc.date.accessioned | 2014-09-05T22:59:53Z | - |
dc.date.available | 2014-09-05T22:59:53Z | - |
dc.date.issued | 2004 | - |
dc.identifier.issn | 0260-8774 | - |
dc.identifier.uri | http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/113 | - |
dc.format.extent | σελ. 321-330 | el_GR |
dc.language.iso | en | el_GR |
dc.publisher | Elsevier | el_GR |
dc.title | Drying constant: literature data compilation for foodstuffs | el_GR |
dc.type | Άρθρο | el_GR |
dc.relation.journal | Journal of Food Engineering ; Vol. 61 | - |
Εμφανίζεται στην Συλλογή: | Επιστημονικές δημοσιεύσεις |
Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.
Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.