Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο: http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/113
DC πεδίοΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorΚροκίδα, Μ. Κ.el_GR
dc.contributor.authorΦουντουκίδης, Ευάγγελοςel_GR
dc.contributor.authorΜαρουλής, Ζ. Β.el_GR
dc.date.accessioned2014-09-05T22:59:53Z-
dc.date.available2014-09-05T22:59:53Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.issn0260-8774-
dc.identifier.urihttp://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/113-
dc.format.extentσελ. 321-330el_GR
dc.language.isoenel_GR
dc.publisherElsevierel_GR
dc.titleDrying constant: literature data compilation for foodstuffsel_GR
dc.typeΆρθροel_GR
dc.relation.journalJournal of Food Engineering ; Vol. 61-
Εμφανίζεται στην Συλλογή:Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.


Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.