Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο: http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/294
DC πεδίοΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorΒενιανάκη, Αναστασίαel_GR
dc.contributor.authorΣκιττίδης, Φιλήμωνel_GR
dc.contributor.authorΚωσταγιόλας, Πέτροςel_GR
dc.contributor.authorΒόκας, Γεώργιοςel_GR
dc.date.accessioned2014-09-07T17:00:39Z-
dc.date.available2014-09-07T17:00:39Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/294-
dc.language.isoenel_GR
dc.titleIntegrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for better Quality Dairy Productsel_GR
dc.typePaperel_GR
dc.relation.journalΕπιστημονική Επετηρίδα Εφαρμοσμένης Έρευνας = Applied Research Review; Vol. XI, No 1-
Εμφανίζεται στην Συλλογή:Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.


Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.