Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο: http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/484
DC πεδίοΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorΦωτής, Σ.el_GR
dc.contributor.authorΜπεσσέρης, Γ.el_GR
dc.contributor.authorΑλαφοδήμος, Κωνσταντίνοςel_GR
dc.date.accessioned2014-09-07T17:46:28Z-
dc.date.available2014-09-07T17:46:28Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.urihttp://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/484-
dc.description.abstractThe present paper concerns a project regarding a cake product optimization in food engineering mixtures through the application of experimental design as developed by Taguchi. The designed experiment utilized a nine-trial experiment in order to study 5 deel_GR
dc.language.isoenel_GR
dc.titleApplication of Taguchi’s Experimental Design Methodology for Product Optimization in Food Engineering Mixturesel_GR
dc.typeΆρθροel_GR
dc.relation.journalProceedings 3rd International Scientific Conference (ERA-3)-
Εμφανίζεται στην Συλλογή:Επιστημονικές δημοσιεύσεις
Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.


Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.