Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο: http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/294
Τίτλος: Integrating Hazard Analysis of Critical Control Points (HACCP) and Process Mapping, for better Quality Dairy Products
Συγγραφείς: 
Ημερομηνία έκδοσης: 2006
URI: http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/294
Εμφανίζεται στην Συλλογή:Επιστημονικές δημοσιεύσεις

Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.


Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.