Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο: http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/484
Τίτλος: Application of Taguchi’s Experimental Design Methodology for Product Optimization in Food Engineering Mixtures
Συγγραφείς: 
Ημερομηνία έκδοσης: 2008
Abstract: The present paper concerns a project regarding a cake product optimization in food engineering mixtures through the application of experimental design as developed by Taguchi. The designed experiment utilized a nine-trial experiment in order to study 5 de
URI: http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/484
Εμφανίζεται στην Συλλογή:Επιστημονικές δημοσιεύσεις

Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.


Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.