Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το ακόλουθο identifier για να παραπέμψετε σε αυτό το τεκμήριο:
http://cris.lib2.uniwa.gr.gr/jspui/handle/123456789/484
Τίτλος: | Application of Taguchi’s Experimental Design Methodology for Product Optimization in Food Engineering Mixtures |
Συγγραφείς: | |
Ημερομηνία έκδοσης: | 2008 |
Abstract: | The present paper concerns a project regarding a cake product optimization in food engineering mixtures through the application of experimental design as developed by Taguchi. The designed experiment utilized a nine-trial experiment in order to study 5 de |
URI: | http://cris.lib2.uniwa.gr/jspui/handle/123456789/484 |
Εμφανίζεται στην Συλλογή: | Επιστημονικές δημοσιεύσεις |
Αρχεία σε αυτό την εγγραφή:
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία για αυτή την εγγραφή.
Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο DSpace προστατεύονται από copyright, εκτός αν δηλώνεται ρητά κάτι διαφορετικό.